Регистрация

Двойно пълнозърнест хляб

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
24 Sep
|
Видяна:
600
Оцени рецептата

2 1/4 ч брашно

1 с.л. кафява захар

1 с.л. сухо мляко

1 ч.л. сол

1 с.л. масло

1/3 ч пшенична зърнена закуска

1/4 ч препечени трици

1 ч вода

1 ч.л. суха мая

 

Поставете всички съставки (с изключение на течните и на маята) в уреда за хляб. Добавете течните съставки. Затворете капака и поставете сухата мая в отделението за мая на уреда. Натиснете старт.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта