Регистрация

Вълшебен шоколадов пай

Автор:
ivanova
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
602
Оцени рецептата

1 готов блат за пай, 20 см

1 консерва кондензирано мляко

60 г шоколад

1/2 ч гореща вода

1/4 ч.л. сол

1/2 ч.л. ванилия

1 ч сметана за разбиване, бита

 

Разтопете шоколада в млякото и солта на водна баня. Разбърквайте непрекъснато, до сгъстяване. Постепенно прибавете водата; като разбърквате до гладкост и продължете да готвите, като се разбърква често, докато сместа се сгъсти. Отстранете от огъня. Добавете ванилията. Изсипва се в блата за пай. Охладете при стайна температура в продължение на 1/2 час. Охладете сместа най-малко 3 час. Добавете сметаната точно преди сервиране.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта