Бутерки с пармезан
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2/3 ч настърган пармезан
1 с.л. червен пипер
490 г бутер тесто
1 яйце, леко разбито
Загрейте фурната до 210ºС.
Сложете пергаментова хартия по дъното на две големи тави за печене. Смесете сиренето и пипера. Оформете 1 лист бутер тесто на правоъгълник с помощта на точилка, покрита с тензух и върху леко набрашнена повърхност. Намажете с яйце. Намажете с 3 с.л. от сместа с пармезан. Притиснете леко в тестото. Прегънете тестото. Намажете отново с яйце и поръсете със сирене. Прегънете тестото наполовина по дължина. Нарежете на ленти от около 1 см по широчина. Навийте на спирали. Сложете в тавичка. Пече се около 7 - 8 минути или до златисто кафяво. Повторете с останалите продукти. Извадете от съда и прехвърлете върху решетка. Сервирайте топло или студено.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ