Брьош със сирене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч вода
55 г маргарин
1 ч.л. сол
1 ч.л. лют пипер
1 ч брашно
3 яйца
85 г сирене Грюер
Загрейте фурната до 190С. Сложете водата, маргарина, солта и червения пипер в тенджера на слаб пламък и оставете сместа да заври. Когато маргаринът се разтопи, намалете огъня. Добавете брашното. Тестото трябва да се оформи на топка. Разбъркайте топката с дървена лъжица непрекъснато в продължение на 2 до 3 минути. Остъргвайте дъното на тигана често, за да не залепва тестото. Сваля се от огъня и тестото се поставя в голяма купа. Оставете да се охлади за 10 минути. Пригответе голяма тава за печене близо до купата. Когато тестото се охлади достатъчно, добавете всички яйца. Намачкайте на ръка, докато се обединят с тестото. Добавете сиренето и се разбърква много добре. Сложете в приготвената тавичка и разточете от центъра към краищата. Трябва да се получи кръгла питка. Изпечете във фурната до готовност.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ