Регистрация

Брьош със сирене

Автор:
Наталия
|
Дата:
10 Sep
|
Видяна:
706
Оцени рецептата

1 ч вода

55 г маргарин

1 ч.л. сол

1 ч.л. лют пипер

1 ч брашно

3 яйца

85 г сирене Грюер

 

Загрейте фурната до 190С. Сложете водата, маргарина, солта и червения пипер в тенджера на слаб пламък и оставете сместа да заври. Когато маргаринът се разтопи, намалете огъня. Добавете брашното. Тестото трябва да се оформи на топка. Разбъркайте топката с дървена лъжица непрекъснато в продължение на 2 до 3 минути. Остъргвайте дъното на тигана често, за да не залепва тестото. Сваля се от огъня и тестото се поставя в голяма купа. Оставете да се охлади за 10 минути. Пригответе голяма тава за печене близо до купата. Когато тестото се охлади достатъчно, добавете всички яйца. Намачкайте на ръка, докато се обединят с тестото. Добавете сиренето и се разбърква много добре. Сложете в приготвената тавичка и разточете от центъра към краищата. Трябва да се получи кръгла питка. Изпечете във фурната до готовност.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта