Регистрация

Бишкоти с вино и анасон

Автор:
трайкова
|
Дата:
08 May
|
Видяна:
473
Оцени рецептата

1 ч свинска мас или мазнина

1/2 ч захар

1 яйце

3 ч брашно

1 1/2 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сол

1 ч.л. семена анасон

3 с.л. сладко вино

За топинга:

1/4 ч захар

1 с.л. канела

 

Разбийте на крем мазнината и захарта. Добавете яйцето и разбийте добре. Пресейте заедно брашното, бакпулвера и солта и ги добавете към кремообразната смес. Добавете виното и анасона. Разточете тестото до слой с дебелина 0,5 см и се нарязва на квадрати или друга предпочитана форма. Смесете съставките за топинга и поръсете всяка бисквитка. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15-20 минути или до златисто.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта