Бишкоти
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 ч брашно
1 ч захар
4 ч.л. бакпулвер
4 яйца
2 ч.л. лимонова кора
1 ч.л. екстракт от анасон
1/2 ч масло
Напръскайте тава с незалепващ спрей. Смесете брашното, бакпулвера и лимоновата кора, оставете настрана. Можете да използвате 2 ч.л. натрошени семена анасон вместо екстракт. Разбийте маслото, добавете захарта, разбийте на крем и добавете яйцата, разбийте добре, добавете брашнената смес. Оформете тестото върху восъчна хартия на четири дълги рула. Изравнете леко. Пекат се на 190С за 15 до 20 минути или докато са леко кафяви. Охладете за около 1 час. Нарежете всяко на филийки от по 1 см. Подредете ги в тава. Пекат се на 150С за 10 минути. Обърнете, печете още 5 до 10 минути или докато станат хрупкави.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ