Регистрация

Наденица

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
1204
Оцени рецептата

1,1 кг свински бут, нарязан на малки кубчета

1/2 ч нарязан чесън

6 ч.л. чили на прах

4 с.л. червен пипер

2 ч.л. лют червен пипер

2 ч.л. смлян кимион

2 ч.л. сол

1 ч.л. едро смлян червен пипер

1/2 ч.л. сушен риган

1/2 ч.л. сушена мащерка

1 ч.л. прясно смлян черен пипер

1 ч.л. лук на прах

1/2 ч.л. чесън на прах

 

Сложете месото в голяма купа. Смесете всички останали съставки в малка купа. Разбърква се добре. Поръсете месото с подправките и разбъркайте хубаво. Покрийте и се съхранява в хладилник за 24 часа. Смелете месото два пъти през месомелачка. Напълнете опаковки за наденица и оформете наденички.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта