Регистрация

Шоколадов пудинг

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
27 Apr
|
Видяна:
1009
Оцени рецептата

3 ч сметана

3 с.л. малцов мляко на прах

1 с.л. пудра захар

1/2 ч.л. ванилия

115 г млечен шоколад, фино настърган

30 г полу-сладък шоколад, фино настърган

4 филийки ръжен леко кисел хляб, натрошен фино

 

Разбийте 2 1/2 чаши сметана с малцовото мляко на прах и пудрата захар в голяма купа на сняг. Добавете ванилията. Смесете с настъргания шоколад. Добавете трохите. Изсипете сместа в купа за суфле. Оставете в хладилника за през нощта, покрито. Не повече от три часа преди сервиране, разбийте останалата 1/2 чаша сметана в средно голяма купа на сняг. Украсете пудинга и поднесете. Оставете в хладилника до сервиране.





Виж още от категория "Шоколад"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта