Регистрация

Зеленчукова наденица

Автор:
Благослава
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
848
Оцени рецептата

3 ч смесени зеленчуци като артишок, аспержи, гъби, броколи или карфиол

1 ч сварен спанак, нарязан

2 с.л. зехтин

2 средно големи глави лук, нарязан на кубчета

1/2 ч галета

3/4 ч белтъци

1/2 ч.л. смлян кориандър

1 ч.л. чесън, счукан

1/2 ч.л. сол (или на вкус)

1/2 ч.л. смлян бял пипер

1 ч.л. прясна мащерка ИЛИ

1/2 ч.л. сушена мащерка

1,2 м обвивка за наденица

 

Нарежете зеленчуците на парчета от около 0,5 см и заделете в чиния. Сгорещете олиото в голям тиган на умерен огън, прибавете лука и гответе, докато омекне. Намалете огъня до слаб, добавете зеленчуците и гответе в продължение на 10 минути. Извадете зеленчуците от съда и изстържете сместа в кухненски робот. Добавете белтъка и галетата и пюрирайте, докато сместа е гладка. Напълнете сместа в обвивката за наденица. Поширайте в леко кипяща вода за 7 минути, отцедете и оставете да се охлади. Нарежете на парчета с дължина от по 15 см. При поднасяне, изпечете на скара.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта