Регистрация

Ябълков пай

Автор:
марина цекова
|
Дата:
09 Sep
|
Видяна:
496
Оцени рецептата

2 консерви нарязани ябълки; отцедени

2 ч.л. подсладител

1 ч.л. канела

1/2 ч.л. индийско орехче

1 с.л. масло или маргарин (по желание)

2 с.л. брашно

1 ч натрошен ананас; неподсладен ананас в собствен сос, неотцеден

готов блат за пай

 

В голяма купа смесете ябълката и всички съставки, с изключение на маслото. Смесете много добре. Изсипете върху неизпечения блат за пай. Покрийте с бучици масло. Пече се на 210 градуса в продължение на 15 минути. Намалете температурата до 180 градуса и печете още 25 - 35 минути или докато блатът е златисто кафяв.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта