Сладки с шоколад и глазура
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 блокчета неподсладен шоколад за печене, разтопен в 3/4 разтопен маргарин (или по-малко)
3 белтъка - разбити
1 ч.л. ванилия
1 ч брашно
1 ч орехи - по желание
Загрейте фурната на 180°. Пригответе тавичка с размери 23х33 см, като я напръскате със спрей за готвене, покриете с фолио, така че да се покрият и ръбовете, все едно оформяте дръжки. В тенджера, разтопете шоколада и маргарина, докато шоколадът се разтопи напълно. В купа смесете захарта и брашното. Добавете белтъците, ванилията и орехите докато се смесят хубаво. Прибавете сместа с шоколада и маргарина. Разпределете всичко в готовата тавичка. Печете около 30 до 35 минути, след което оставете да се охлади в съда. Сложете в хладилника за 30 минути за по-лесно рязане. Извадете от тавичката с помощта на дръжките от фолио. Обърнете тавата с дъното нагоре. Внимателно, върху дъска за рязане отстранете фолиото. Нарежете бисквитките в желаната форма. Украсете по желание. ЗАБЕЛЕЖКИ:. Украсете с глазура, малки бонбони, захарни кристали или цветни захарни пръчици.


ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ