Регистрация

Махагонова патица

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
08 Oct
|
Видяна:
1229
Оцени рецептата

2 патици

За маринатата:

1/4 ч уиски

3 с.л. пресен джинджифил, обелен и настърган

1 1/2 ч.л. чесън; счукан

2 с.л. портокалова кора, нарязана на жулиени

1 ч.л. кориандър, семена, счукани

1 ч.л. зърна зелен пипер; счукани

3/4 ч соев сос

2 с.л. мед

2 с.л. кафява захар

2 филийки хляб, натрошен

2 стръка зелен лук

2 стръка магданоз

3 ч бира

За соса:

1 3/4 ч бульон

2 ч.л. арарут, разтворен в

3 с.л. студена вода

 

Изплакнете патиците, подсушете и премахнете излишните мазнини от телесните кухини. Привържете крилете на птиците към тялото. Подредете ги, с гърдите нагоре, на няколко сантиметра една от друга в голяма тава. Оставете ги да изсъхнат, охладете, но непокрити, в продължение на 3 дни. В купа, смесете уискито, корена от джинджифил, чесъна, кората от лимон, кориандъра, пипера, соевия сос, меда и кафявата захар. Оставете тази смес да престои, покрита и охладете, в продължение на 3 дни. Разбъркайте марината и прокарайте през фино сито в малка купа. Оставете патиците в хладилника, като ги мажете с маринатата, на всеки 30 минути, за 2 1 / 2 часа. Оставете да изсъхнат на стайна температура за 30 минути. Напълнете всяка патица с една от филийките хляб, 1 стрък зелен лук и 1 стрък магданоз. Изсипете останалата марината в кухините. Набодете патиците, с изключение на зоната на гърдите, с вилица. Изсипете бирата в тавата за печене. Изпечете патиците в долната част на предварително загрята на 180С фурна за 30 минути. Увийте с фолио и се пече още 30 минути. Изхвърлете фолио и се пече още 30 минути - кожата трябва да бъде с цвят на тъмен махагон и хрупкава. Извадете плънката с лъжица и ги изхвърлете, заедно със соковете от тигана. Разбъркайте соковете от течността и прокарайте през фино сито в малка купа. Оберете мазнината и заделете 1/4 чаша от соковете. Подредете патиците в чиния и ги дръжте на топло, покрити хлабаво. Сложете бульона в тенджера и оставете да заври на слаб огън за 15 минути и се добавят запазените сокове. Оставете сместа да къкри. Прибавете сместа с арарута и я добавете в съда. Гответе сместа на умерено-слаб огън, като внимавате да не се заври, докато се сгъсти. Добавете сол и черен пипер на вкус. Прехвърлете соса в подходящ съд. Гарнирайте патицата с кумкуат и сервирайте със соса.





Виж още от категория "Патица"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous20-05-2025
Vibrómetro Equipos de calibración: clave para el rendimiento fluido y eficiente de las equipos. En el entorno de la tecnología avanzada, donde la rendimiento y la estabilidad del aparato son de suma significancia, los equipos de ajuste tienen un tarea crucial. Estos dispositivos dedicados están diseñados para equilibrar y asegurar piezas dinámicas, ya sea en dispositivos productiva, automóviles de transporte o incluso en aparatos caseros. Para los expertos en soporte de dispositivos y los técnicos, trabajar con dispositivos de calibración es importante para proteger el desempeño suave y seguro de cualquier sistema giratorio. Gracias a estas herramientas avanzadas innovadoras, es posible minimizar significativamente las oscilaciones, el ruido y la presión sobre los soportes, prolongando la vida útil de componentes valiosos. También significativo es el función que cumplen los sistemas de balanceo en la soporte al cliente. El soporte técnico y el soporte constante empleando estos dispositivos posibilitan ofrecer servicios de óptima excelencia, mejorando la satisfacción de los usuarios. Para los responsables de empresas, la contribución en sistemas de equilibrado y dispositivos puede ser importante para aumentar la rendimiento y rendimiento de sus aparatos. Esto es sobre todo relevante para los empresarios que administran pequeñas y intermedias organizaciones, donde cada aspecto es relevante. Asimismo, los dispositivos de balanceo tienen una amplia utilización en el sector de la prevención y el gestión de excelencia. Habilitan detectar eventuales errores, evitando arreglos costosas y problemas a los dispositivos. También, los resultados recopilados de estos equipos pueden aplicarse para mejorar procesos y incrementar la exposición en sistemas de investigación. Las zonas de aplicación de los dispositivos de balanceo abarcan diversas áreas, desde la manufactura de transporte personal hasta el supervisión ecológico. No interesa si se habla de grandes fabricaciones manufactureras o reducidos espacios caseros, los dispositivos de calibración son esenciales para proteger un rendimiento productivo y libre de detenciones.

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта