Регистрация

Бяла свинска наденица

Автор:
jeni
|
Дата:
18 May
|
Видяна:
1288
Оцени рецептата

2 ч мляко

2 средно големи глави лук, нарязан

2 средно големи моркова, нарязани на кубчета

1 голям стрък целина, с листата, нарязана

6 стръка пресен магданоз

7 големи лука шалот, нарязани фино

1 голяма скилидка чесън, счукан

2 дафинови листа, натрошени

3 1/2 ч.л. сол

2 цели зърна карамфил

1/2 ч.л. прясно смлян бял пипер

1/8 ч.л. прясно смляно индийско орехче

щипка сушени листа мащерка

1 с.л. масло

340 г свинско филе, без мазнина, нарязано на 2 см кубчета и добре охладено

255 г свинска сланина или бекон, добре охладени

3 средно големи яйца

6 с.л. брашно

1/4 ч бяло вино

1/4 ч.л. чесън; счукан

2 1/2 с.л. червенин боровинки, наситнени

3 м свински черва, изплакнати и обърнати наобратно, накиснати в студена вода за 1 час и отново изплакнати

1/4 ч масло

 

Сложете млякото, лука, морковите, целината, магданоза, 3 лука шалот, скилидката чесън, дафиновите листа, солта, карамфила, пипера, индийското орехче и мащерката да кипнат в 4-литрова тенджера на умерен огън. Свалете от огъня, покрийте и оставете да престои за 30 минути. Оставете в хладилника, докато сместа е добре охладена, около 2 часа. Разтопете 1 с.л. масло в тиган на слаб огън. Добавете останалите 4 глави наситнен шалот. Покрийте и гответе, до омекване, като се разбърква от време на време, около 15 минути. Пюрирайте в блендера със свинското месо, сланината, яйцата, брашното, виното и 1/4 ч.л. чесън, докато сместа е гладка. Прецедете млякото в блендер, като натискате твърдите частици, за да се извлече колкото се може повече течност. Пюрирайте до гладкост. Прехвърлете в купа. Добавете боровинките. Оставете в хладилника в продължение на 1 до 8 часа. Нарежете червата на парчета от по 90 см. Завържете на възел в единия край. Напълнете със сместа, като оставите място за завързване в другия край. Завъртете всяка наденица на интервали от по 15 см, така че да се получат отделни наденички. Завържете на възел и в другия край. Повторете с останалото. Завържете с канап завъртените места. Сложете вода в тенджера и оставете да заври. Свалете от огъня и сложете надениците. Върнете на слаб огън и оставете да къкри леко. Варете около 20 мин., като обръщате от време на време. Охладете в студена вида. Нарежете на индивидуални наденички. Разтопете маслото в тиган на умерен огън. Запържете леко надениците от всички страни, около 8 мин. общо. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous30-06-2025
analizador de vibraciones Dispositivos de equilibrado: importante para el operación suave y eficiente de las equipos. En el campo de la tecnología actual, donde la efectividad y la seguridad del aparato son de gran relevancia, los sistemas de balanceo cumplen un papel crucial. Estos dispositivos especializados están creados para equilibrar y regular piezas dinámicas, ya sea en dispositivos manufacturera, automóviles de desplazamiento o incluso en aparatos caseros. Para los técnicos en soporte de equipos y los ingenieros, operar con sistemas de calibración es esencial para promover el desempeño uniforme y confiable de cualquier mecanismo giratorio. Gracias a estas alternativas innovadoras innovadoras, es posible limitar sustancialmente las vibraciones, el estruendo y la tensión sobre los rodamientos, extendiendo la longevidad de componentes costosos. De igual manera relevante es el papel que tienen los sistemas de equilibrado en la atención al usuario. El apoyo experto y el reparación constante empleando estos aparatos habilitan dar asistencias de gran calidad, elevando la satisfacción de los consumidores. Para los dueños de negocios, la inversión en estaciones de calibración y sensores puede ser esencial para incrementar la rendimiento y rendimiento de sus sistemas. Esto es principalmente significativo para los dueños de negocios que dirigen reducidas y modestas negocios, donde cada punto cuenta. Por otro lado, los equipos de equilibrado tienen una extensa uso en el campo de la fiabilidad y el supervisión de calidad. Habilitan encontrar posibles defectos, evitando arreglos costosas y averías a los aparatos. Además, los datos recopilados de estos dispositivos pueden aplicarse para maximizar sistemas y aumentar la presencia en motores de exploración. Las campos de uso de los aparatos de calibración abarcan diversas industrias, desde la producción de ciclos hasta el seguimiento ambiental. No afecta si se considera de grandes elaboraciones manufactureras o limitados locales hogareños, los equipos de equilibrado son fundamentales para proteger un operación óptimo y sin presencia de paradas.

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта