Регистрация

Марината за агнешко или козе

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
18 Dec
|
Видяна:
1654
Оцени рецептата

4 ч бяло вино

1 ч ментов ликьор

1 с.л. лук на прах

1 ч.л. сушена мента; натрошена

2 с.л. лют сос

1 ч соев сос

1 ч вода

2 с.л. зехтин

 

Смесете всички съставки. Мариновайте агнешко или козе за 6 - 12 часа, след това да използвайте маринатата за намазване на месото при печенето.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта