Регистрация

Арни Капана (агнешко задушено)

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
758
Оцени рецептата

1 кг агнешко, нарязано на кубчета

1 1/2 лимона

1/2 чаша масло

900 г домати, нарязани на кубчета

2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 малка пръчка канела - по желание

1 с.л. захар (по желание)

 

Поръсете месото с лимоновия сок и оставете за 1 час. Сгорещете маслото в тиган и запържете месото. Прехвърля се в голяма тенджера. Сложете доматите в тигана. Добавете солта, черния пипер, канелата и захарта. Оставя се да ври 5 минути и се добавя при месото. Покрийте и варете на слаб огън в продължение на 2 часа. Сервирайте с картофи, ориз, макарони или спагети.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта