Регистрация

Агнешко с чесън

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
902
Оцени рецептата

3 големи глави пресен чесън (около 170 г)

1/4 ч наситнен пресен магданоз

1/4 ч масло

Агнешки бут

 

Разделете чесъна на скилидки и ги обелете. Сложете чесъна, магданоза и маслото в блендер или кухненски робот и разбийте на паста.

Отстранете излишната мазнина от месото. Намажете месото от всички страни с чесновата паста. Печете непокрито на 180 градуса във фурната за 30 минути на половин килограм месо.

Тази чеснова паста може да се използва и за други разфасовки месо.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта