Регистрация

Агнешко с домати в уреда за бавно готвене

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
30 Jan
|
Видяна:
792
Оцени рецептата

900 г агнешка плешка

60 г масло

30 г брашно

1 ч.л. риган

225 г консервирани домати

1 голяма глава лук

2 с.л. олио

120 мл телешки бульон

сол и черен пипер

 

Нарежете агнешкото на малки кубчета и наситнете лука. Запържете в маслото и олиото, докато лукът омекне и стане златист, а агнешкото леко покафенее. Добавете брашното и гответе още 2 минути. Добавете подправките, ригана, бульона и доматите, заедно със сока. Оставете да заври, като разбърквате хубаво. Изсипва се в уреда за бавно готвене; покрийте с капак и гответе на висока мощност за 30 минути, след което на ниска за 6-7 часа.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта