Регистрация

Агнешко по марокански

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
02 Jul
|
Видяна:
799
Оцени рецептата

2 кг агнешко бутче

1 морков

1 средно голяма глава лук

2 домата

1 стрък целина

1 връзка пресен магданоз

1 ч.л. червен пипер

1 с.л. сол

1 с.л. черен пипер

2 с.л. нарязан чесън

500 мл вода

 

Загрейте фурната до 180ºС.

Нарежете всички зеленчуци на големи парчета. Втрийте цялата повърхност на месото с червен пипер, сол, черен пипер и чесън. Заделете. Сложете агнешкото в средата на зеленчуците в тава за печене и печете за около 20 мин. (за 2-килограмов бут) или докато месото покафенее отгоре. Добавя се вода, покрийте и печете в продължение на 1 1/2 часа или до желаната готовност.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта