Регистрация

Агнешко задушено по ирлански

Автор:
ivanka
|
Дата:
09 Jun
|
Видяна:
644
Оцени рецептата

2 кг агнешки врат, нарязан на малки кубчета

2 кг картофи, обелени

10 малки глави лук, нарязан на филийки

60 г перлен ечемик

1 л телешки бульон

Сол и черен пипер на вкус

 

Поставете бульона с 1,5 л вода в голяма тенджера. Оставете да заври. Добавете всички останали съставки и оставете да къкри за около 2 часа. Добавете сол и черен пипер на вкус.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта