Регистрация

Агнешко във вино

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
18 Nov
|
Видяна:
1038
Оцени рецептата

4 с.л. зехтин

4 агнешки джолана

4 с.л. брашно

1 1/2 ч.л. къри на прах

1 ч вода

1 ч сухо бяло вино

Сол

Чеснова сол

Пипер

1 глава лук, нарязан на тънки филийки

 

Загрейте зехтина в голям тиган с плътно затварящ се капак. Добавете джоланите и запържете на бавен огън от всички страни. Извадете джоланите от съда. Добавете брашното и кърито в тигана и разбъркайте добре, добавете водата и виното, като се разбърква, докато се сгъсти. Върнете джоланите в тигана, подправете със сол, чеснова сол и черен пипер. Покрийте с лука. Покрийте съда и оставете да къкри за 1 1/2 часа или до омекване.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта