Регистрация

Агнешко бутче в марината от нар

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
01 May
|
Видяна:
1574
Оцени рецептата

1 полу-обезкостено агнешко бутче (2,3 кг)

3 ч сок от нар

1/4 ч дижонска горчица

4 ч.л. пресен чесън, счукан

 

Комбинирайте сока от нар, горчицата и чесъна. Напълно потопете агнешкото в маринатата. Мариновайте в продължение на 2-3 дни. Извадете месото от маринатата и я заделете. Сложете агнешкото в огнеупорен съд, в предварително загрята фурна на 180С. Печете в продължение на 1 час и 15 минути. Оставете месото да престои извън фурната за 15 минути преди сервиране. Веднага след като сложите агнешкото във фурната, прецедете маринатата два пъти през фино сито. Сложете я в малка тенджера, оставете да заври, оставете да къкри в продължение на 1 час и 15 минути. Сервирайте с нарязаното агнешко.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта