Регистрация

Агнешки шишчета

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
30 Jan
|
Видяна:
897
Оцени рецептата

500 г агнешко, нарязано на малки кубчета

3/4 ч сухо бяло вино

1/4 ч зехтин

2 с.л. бял винен оцет

3 с.л. смлян риган

1 с.л. сол

1/4 ч.л. смлян пипер

2 скилидки чесън, нарязан фино

1 малка глава лук, нарязан

 

Набодете месото на шишчета и сложете в плитка стъклена тавичка. Смесете останалите съставки; изсипват се върху месото. Покрийте плътно и се съхранява в хладилник, като се обръща от време на време, най-малко 12 часа, но не повече от 24 часа. Изпечете на скарата, като се обръща и маже с марината на всеки 5 минути, до готовност, 10 до 15 минути.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта