Регистрация

Агнешки ребра с дижонска горчица

Автор:
desislavva
|
Дата:
02 Oct
|
Видяна:
1021
Оцени рецептата

1 парче агнешки ребра, среден размер

дижонска горчица

галета

 

Намажете ребърцата с горчицата, така че да се покрият. Оваляйте в галета и притиснете хубаво. Изпечете в предварително загрята на 225С фурна. Пече се около 35 минути. Оставя се да престои 10 минути преди сервиране.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта