Регистрация

Агнешки пържоли с портокалов сос в уреда за бавно готвене

Автор:
Savatova
|
Дата:
19 Nov
|
Видяна:
735
Оцени рецептата

Необходими продукти:

8 агнешки котлета от ребра

2 с.л. растително масло

1/2 ч портокалов сок

2 с.л. мед

2 ч.л. сол

2 с.л. царевично нишесте

1 с.л. настъргана портокалова кора

 

Начин на приготвяне:

В тиган, запържете агнешките котлети в олиото; отцедете добре. Смесете много добре портокаловия сок, меда, солта, царевичното нишесте и настърганата портокалова кора. Намажете запържените агнешки пържоли с портокаловата смес и се поставят в уреда за бавно готвене. Покрийте и гответе на слаб огън за 6 до 8 часа.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта