Регистрация

Агнешки бульон

Автор:
yasen
|
Дата:
02 Oct
|
Видяна:
2028
Оцени рецептата

агнешки кости

3 с.л. зехтин

1 средно голям морков, нарязан на кубчета

2 средно големи лука шалот, нарязани фино

1 стрък целина, нарязана на кубчета

1 с.л. магданоз, нарязан

4 домата, обелени и нарязани

1/2 ч бяло вино

1/2 ч бульон, телешки

 

Запържете агнешките кости в зехтина и добавете останалите съставки. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да къкри за 30 минути.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта