Регистрация

Агнешка енчилада

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
700
Оцени рецептата

Необходими продукти:

900 г агнешка кайма

1 глава лук, нарязан

410 г консерва домати, отцедени, нарязани

440 г консерва червен боб, отцеден

225 г гъби, нарязани на филийки

225 г салца

12 брашнени тортили

2 ч настърган Чедър

 

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 175 градуса. Задушете агнешкото и лука в голям тиган на средно висока температура в продължение на 4 до 5 минути; когато леко покафенее, прибавете доматите, боба и гъбите. Добавете половината салца и гответе всичко заедно, докато се сгорещи. Разпределете върху тортилите равномерно и ги навийте на руло; поставете в леко намазана правоъгълна тавичка. Намажете с останалата салца отгоре и поръсете със сирене.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта