Регистрация

Люля кебап

Автор:
irina
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
1054
Оцени рецептата

2 кг нетлъста агнешка кайма

12 с.л. листа мента

4 ч.л. сол

1/2 ч лук, нарязан много фино

12 стръка зелен лук, нарязан

1 с.л. смлян черен пипер

2 скилидки чесън, счукан

1/2 с.л. джинджифил, смлян

1 с.л. едросмлян червен пипер

 

Сгорещете скарата. В голяма купа се смесват агнешкото и другите съставки. Разбийте с дървена лъжица, докато сместа е гладка. Оформете тази смес на "наденички" около 7 см дълги и 5 см в диаметър. Набодете ги на дървени шишчета на около 3 см една от друга и изпечете за около 12-15 минути.





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта