Регистрация

Задушено по ирландски

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
12 Dec
|
Видяна:
469
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

4 големи домата, нарязани на парчета

5 големи моркова, нарязани на дебели филийки

2 стръка целина, нарязани на филийки

680 г агнешка плешка

6 големи картофа

1 ч вода

Сол и черен пипер на вкус

 

Сгорещете олиото в голям тиган. Запържете лука. Добавете морковите и целината и сотирайте за няколко минути. Нарежете месото на кубчета и го прибавете към лука, морковите и целината. Измийте, обелете и нарежете картофите и ги добавете в съда. Налейте водата, подправете на вкус със сол и черен пипер и оставете да заври. Гответе до омекване на месото и зеленчуците, като варите на бавен огън и обирате пяната от повърхността. 





Виж още от категория "Агнешко"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта