Регистрация

Кулинарни трикове

Категори

НОВИ РЕЦЕПТИ

Ориз на плоча по азиатски – лесно, вкусно и полезно
Ориз на плоча по азиатски – лесно, вкусно и полезно

Тайните на китайския ориз или как да си сготвим любимото ястие от китайския ресторант у дома.   виж още »

Плодове, които може и да не са веган
Плодове, които може и да не са веган

Плодове, които не са веган и някои растителни храни, които не са вегански заради процеса на производ виж още »

Разтапяне на мед – правила и закони
Разтапяне на мед – правила и закони

Как се втечнява мед и защо се спазва определена температура? Защо медът се захаросва и по какво се п виж още »

Употреба на водата от варене на картофи
Употреба на водата от варене на картофи

Вместо да се изхвърля картофеният бульон може да се използва като лекарство, серум за редуциране на виж още »

Какво се яде преди купон, за да няма махмурлук?
Какво се яде преди купон, за да няма махмурлук?

Пет продукта, които помагат срещу напиване в новогодишната нощ!   виж още »

Как да изберем месо за Коледа и как да го сготвим?
Как да изберем месо за Коледа и как да го сготвим?

Какво месо да изберем според начина по който ще се сготви и кои меса за какви термични обработки са виж още »

Идеи за сладкиши за Бъдни вечер
Идеи за сладкиши за Бъдни вечер

Нетрадиционни десерти за Бъдни вечер – постни и модерни сладкиши.   виж още »

Три нестандартни приложения на черния чай
Три нестандартни приложения на черния чай

Маска за коса с черен чай, готвене на месо с чай и как черният чай гони неприятните миризми от възду виж още »

Кога да включа вентилатора на фурната?
Кога да включа вентилатора на фурната?

Кога се включва вентилаторът на фурната и за какво се използва вентилатор в печките.   виж още »

Три разядки, в които да добавим сирене
Три разядки, в които да добавим сирене

Натрошеното бяло сирене върху любимата разядка прави вкуса по-народен и плътен.   виж още »

Защо се овкусява салатата с дресинг и как се прави дресинг за салати
Защо се овкусява салатата с дресинг и как се прави дресинг за салати

Компоненти на идеалния дресинг за салата и как се приготвя страхотен сос за салати?   виж още »

Домашни хранителни илачи срещу зачервявания по лицето
Домашни хранителни илачи срещу зачервявания по лицето

Сода, зехтин, оцет и саксийни растения изглаждат тена на кожата в студеното време.   виж още »

Модерен шаран за Никулден – заложете на киноа
Модерен шаран за Никулден – заложете на киноа

Пълнен шаран с киноа – модерна рецепта за Никулден!   виж още »

Основни видове ножове и кой нож за какво се използва
Основни видове ножове и кой нож за какво се използва

Ножове в кухнята – кой нож за какво служи?   виж още »

Пет практични хитринки в кухнята
Пет практични хитринки в кухнята

Как да свалите зърната от варена царевица. как се мият и отцеждат листни зеленчуци, как се реже голя виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта