Регистрация

Кулинарни трикове

Категори

НОВИ РЕЦЕПТИ

Пет неща, които НИКОГА не трябва да правите в кухнята – част 1
Пет неща, които НИКОГА не трябва да правите в кухнята – част 1

Никога не правете това в кухнята! Какво не се прави по време на готвене и защо – ето компилаци виж още »

Съвети за готвене по рецепта
Съвети за готвене по рецепта

Предварителната подготовка на посуда и продукти и внимателното изчитане на рецептата са ключ към усп виж още »

Домашен квас – живот и здраве на семейната трапеза
Домашен квас – живот и здраве на семейната трапеза

Как се прави домашен квас и как се отглежда квас вкъщи?   виж още »

Как да накараме копривата да спре да пари
Как да накараме копривата да спре да пари

Шокиране на копривата или стискане с ръкавици ще помогне да бъде изядена без да пари.   виж още »

Сосове за мазане на закуска
Сосове за мазане на закуска

С какъв сос да намажем препечената филия, крекерите или оризовите бисквитки за старт на деня?   виж още »

Защо е важно да планирате менюто през уикенда
Защо е важно да планирате менюто през уикенда

Как с едно голямо пазаруване седмично да покрием нуждата от ходене в хранителни магазини?   виж още »

Картофеното пюре влиза в разкрасителния репертоар на лицето
Картофеното пюре влиза в разкрасителния репертоар на лицето

Маски и компреси с картофено пюре изглаждат кожата, намаляват отоците и помагат при чистенето на чер виж още »

От какво зависи каймакът на еспресото
От какво зависи каймакът на еспресото

Каймакът на кафето показва както майсторството на направа на напитката, така и отношението към кафен виж още »

Рецепти с яйцата от Великден – солени кексове с варени яйца
Рецепти с яйцата от Великден – солени кексове с варени яйца

Идеалната закуска с останалите яйца от Великден. Храна за сутрин и следобед, за работа и у дома. &n виж още »

Рецепти с яйцата от Великден – сосове за мазане с варени яйца
Рецепти с яйцата от Великден – сосове за мазане с варени яйца

Доматен, майонезен, рибен и още видове пастет от варени яйца с билки. Идеална идея за мезе или мазан виж още »

Какво да сготвим с яйцата от Великден – яйца по шотландски
Какво да сготвим с яйцата от Великден – яйца по шотландски

Варено яйце в обвивка от кайма, панирано с брашно и галета.   виж още »

Подходящи напитки за козунак
Подходящи напитки за козунак

Хапвайте великденските козунаци с подходящи напитки, за да ви бъде по-леко на стомаха!   виж още »

Правилно съхраняване на великденски яйца
Правилно съхраняване на великденски яйца

Не използвайте за украса яйцата, които ще се ядат. По-добре ги дръжте в хладилника, за да запазят хр виж още »

Боядисани яйца на пара – бабин метод за шарен ефект
Боядисани яйца на пара – бабин метод за шарен ефект

Великденски яйца с преливаща шарка и много нюанси.   виж още »

Какво можем да добавим в козунака
Какво можем да добавим в козунака

Традиционни и ексцентрични добавки в сладкия великденски хляб.     виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта