Регистрация

Ябълков кейк в буркан

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
09 Sep
|
Видяна:
1064
Оцени рецептата

2/3 ч мазнина

2 2/3 ч захар

4 яйца

1 ч.л. канела

2 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. индийско орехче

3 ч брашно

2/3 ч вода

3 ч настъргана ябълка, обелена

2/3 ч нарязани ядки

 

Намаслете 8 буркана от по 450 г с широко гърло. Напълнете ги наполовина със смес от всички съставки и се пече върху решетка във фурната за 45 минути при 160 градуса. Веднага след като са готови, ги вземете един по един и поставете гореща капачка. Затворете здраво.





Виж още от категория "Консервиране"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта