Регистрация

Мариновани яйца # 2

Автор:
Savatova
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
2308
Оцени рецептата

6 твърдо сварени яйца

1 ч ябълков оцет

1 ч течност от консерва цвекло

1/3 ч захар

1/2 ч.л. сол

1/4 ч лук, нарязан

4 цели зърна карамфил

 

Поставете обелените яйца в купа или буркан. Смесете оцета, течността от цвеклото, захарта, солта, лука и карамфила. Залейте яйцата. Покрийте и охладете за най-малко 2 дни преди сервиране. Нарежете яйцата на филийки.





Виж още от категория "Консервиране"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта