Регистрация

Маринована папуда

Автор:
Силвето
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
1437
Оцени рецептата

4 ч сварена папуда, отцеденa

За дресинга:

1/2 ч олио от рапица

1/2 ч фъстъчено олио

1/2 ч винен оцет

1 скилидка чесън

1/4 ч червен лук, нарязан на филийки

1/2 ч.л. сол

1 щипка лют червен пипер

 

Докато папудата се отцежда, смесете дресинга. Разбъркайте с папудата и покрийте хубаво. Оставете в хладилника за една нощ. Извадете чесъна. Оставете в хладилника за няколко дни за обогатяване на вкуса преди сервиране. Сервира се с решетъчна лъжица, върху бисквити или препечена филийка като предястие.





Виж още от категория "Консервиране"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта