Регистрация

Шанхайски пролетни рулца

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
27 Jun
|
Видяна:
864
Оцени рецептата

226 г свинска кайма

226 г скариди, фино нарязани

1/2 ч воден кестен, нарязан

1/2 ч зелен лук, фино нарязан

1 ч.л. сол

1 ч.л. черен пипер, прясно смлян

1 яйце

1 с.л. соев сос

1 пакет опаковки за пролетни рулца

1/2 ч зехтин

 

Смесете свинското, скаридите, водните кестени, зеления лук, яйцето и соевия сос. Поръсете със сол и пипер. Поставете по равна супена лъжица от пълнежа във всяка опаковка и навийте на плътно руло, като подпъхнете краищата и се запечатва с няколко капки вода. Пържат се на маслена баня в горещо масло и се отцеждат на хартиени кърпи. Сервира се със сладко-кисел сос.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта