Регистрация

Лесна беларуска наденица "кишка"

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
1401
Оцени рецептата

114 г маргарин

2/3 ч топла вода

1 ч брашно

3 филийки бял хляб (накъсан на малки парченца)

2 ч корнфлейкс

1 ч.л. смлян лук (смесен с гореща вода) или 1 малка глава настърган лук

 

Разтопете маргарина в гореща вода. Когато се разтопи напълно, добавете брашното, хляба, корнфлейкса и лука. Добавете сол и черен пипер и достатъчно червен пипер, така че да се получи червеникав цвят. Откъснете две парчета фолио с дължина 40 см. Сместа се поставя оформена на две дълги ролки по ръба на фолиото на около 5 см от всеки ръб. Рулото трябва да бъде 4 см в диаметър. Пече се на 180 градуса в продължение на 1 час и 15 минути. Оставя се да изстине леко. Увийте в ново алуминиево фолио и се замразява. След това, когато вече сте готови за употреба, нарежете на филийки, сложете в тавичка и сгорещете.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта