Регистрация

Чили грис

Автор:
марина цекова
|
Дата:
15 Sep
|
Видяна:
548
Оцени рецептата

1 1/2 ч грис

1 1/2 ч.л. сол

6 ч вряща вода

1/2 ч масло

2 ч настърган чедър

2 с.л. фино нарязани люти чушки

3 яйца, разбити

1 консерва крем-супа от пиле

1/2 ч.л. сол

 

Загрейте фурната до 160 градуса.

Сварете гриса във врящата подсолена вода за 8 минути. Добавете маслото, сиренето, чушките, яйцата, супата и солта; разбърква се добре и се разпространява в намазана 2-литрова тавичка. Пече се 1 до 1 1/2 часа, покрито през първите 45 минути. Свалете капака и продължете печенето, докато леко покафенее.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта