Регистрация

Царевичен солен кейк със сирене

Автор:
Силвето
|
Дата:
22 Apr
|
Видяна:
519
Оцени рецептата

2 ч мляко

1 ч царевично брашно

1 ч. л. сол

4 супени лъжици масло

4 яйца - разделени

1/2 ч сирене - настъргано

 

Стоплете млякото в тенджера с двойно дъно. Когато е горещо, добавете царевичното брашно. Разбърква се, докато се сгъсти. Добавете солта, маслото, жълтъка и сиренето. Разбийте белтъците и прибавете в сместа с царевично брашно. Пече се на 180 градуса за 35 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта