Регистрация

Хляб с мед в уреда за бавно готвене

Автор:
roni
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
1384
Оцени рецептата

2 ч сухо мляко, разтворено, топло

2 с.л. растително масло

1/4 ч мед

3/4 ч.л. сол

1 пакет активна суха мая

3 ч.ч. пълнозърнесто брашно

3/4-1 чаша брашно

 

Загрейте уреда за бавно готвене на висока мощност за 30 минути. Смесете топлото мляко, маслото, меда, солта, маята и половината от брашното. С електрически миксер разбийте добре за около 2 минути. Добавете останалото брашно; разбъркайте добре. Поставете тестото в добре намазана тавичка за хляб и покрийте. Нека престои 5 минути. Поставете съда в уреда за бавно готвене. Покрийте и печете на висока мощност за 2 до 3 часа. Извадете съда от уреда. Оставете за пет минути. Извадете хляба от тавичката и сервирайте топло.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта