Регистрация

Бобен сос в уреда за бавно готвене

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
1580
Оцени рецептата

560 г пържен боб, консерва

1/4 чаена лъжичка сол

1 чаша чедър, настърган

2 супени лъжици тако сос

1/2 чаша зелен лук, нарязан

Тортила чипс

 

В уреда за бавно готвене смесете боба със сиренето, лука, солта и тако соса. Покрийте и варете на слаб огън за 2 до 2-1/2 часа. Поднася се горещо направо в съда, с тортила чипс за потапяне.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта