Регистрация

Хлебен пай с аспержи

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
584
Оцени рецептата

1 консерва аспержи

4 филийки кашкавал

8 филийки хляб

4 яйца

4 ч мляко

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. семена синап

1/2 ч.л. пипер

 

Сложете 4 филийки хляб, без коричката, в намазана с масло квадратна тавичка. Покрийте всяка с резен кашкавал, след това разпределете равномерно аспержите отгоре. Покрийте с останалия хляб. Смесете яйцата, млякото, солта, черния пипер и горчицата и сместа се изсипва върху хляба. Покрийте и оставете в хладилника за една нощ. Поръсете отгоре с допълнително настърган кашкавал и се пече на 180 градуса за 45-50 минути или докато нож излезе чист.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта