Регистрация

Фокача с копър

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
04 Jun
|
Видяна:
820
Оцени рецептата

900 г тесто за хляб

1/2 ч зехтин

Царевично брашно

2 ч.л. сол

1 ч.л. пипер

2 ч.л. копър, семена

 

Загрейте фурната до 250С. Разделете тестото на две. Намажете плитки тавички с масло и се поръсват с царевично брашно. Натиснете тестото по дъното на тавичките. Поръсете с останалото масло върху тестото. Комбинирайте солта, черния пипер и семената копър. Поръсете върху тестото. Печете до златисто кафяво, около 10 минути. Нарежете. Сервирайте топло или на стайна температура.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта