Регистрация

Филипински пролетни рулца

Автор:
ivanka
|
Дата:
27 Jun
|
Видяна:
699
Оцени рецептата

450 г кайма

1/4 ч.л. пипер

2 скилидки чесън, счукан

1 с.л. соев сос

1 голяма глава лук, нарязан

2 с.л. брашно

1 консерва (226 г) водни кестени, нарязани

1/4 ч вода

900 г соеви кълнове

30 готови кори за пролетни рулца

1 1/2 ч.л. сол

олио за пържене

 

В тенджера, запържете до кафяво каймата с чесъна и лука. Добавете водните кестени, соевите кълнове, солта, пипера и соевия сос; гответе за 2 минути. Отцедете и охладете добре. Смесете брашното и водата на гладка паста. За да направите пролетните рулца, сложете по 2 супени лъжици от пълнежа във всяка кора. Сгънете най-близкия до вас край на кората върху пълнежа; прегънете отляво и отдясно към центъра. Навийте на плътно руло към отворения край. Запечатайте с пастата. Сгорещете олио до 190С. Запържете пролетните рулца до златисто кафяво; отцедете.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта