Филипински пролетни рулца
Категории
- Агнешко /103/
 - Алкохолни напитки /28/
 - Барбекю /82/
 - Билки и подправки /2/
 - Боб и зърнени храни /316/
 - Бонбони /66/
 - Бързо и лесно /24/
 - Вегетариански /162/
 - Гарнитура /55/
 - Говеждо месо /347/
 - Десерти /949/
 - Дивеч /44/
 - Желета и конфитюри /26/
 - За деца /8/
 - Закуска /242/
 - Зеленчуци /90/
 - Зърнени /5/
 - Касероли /100/
 - Колбаси /28/
 - Консервиране /40/
 - Курабийки /348/
 - Мексиканско /163/
 - Морска храна /290/
 - Напитки /81/
 - Ориз /120/
 - Основни /221/
 - Основно ястие /404/
 - Паста /379/
 - Патица /16/
 - Печива /315/
 - Пикантни /126/
 - Пиле /259/
 - Плодове /54/
 - Подправки /17/
 - Празнични /27/
 - Предястия /1342/
 - Регионална кухня /135/
 - Рецепти за домашни любимци /1/
 - Салати /309/
 - Сирене /87/
 - Сладкиши и десерти /263/
 - Снаксове /24/
 - Сосове /252/
 - Супи /469/
 - Торти /324/
 - Уред за бавно готвене /102/
 - Хляб /164/
 - Храна за домашни любимци /1/
 - Шоколад /25/
 - Ядки /19/
 - Яйца /55/
 - Ястия с плънка /42/
 - Яхнии /54/
 
450 г кайма
1/4 ч.л. пипер
2 скилидки чесън, счукан
1 с.л. соев сос
1 голяма глава лук, нарязан
2 с.л. брашно
1 консерва (226 г) водни кестени, нарязани
1/4 ч вода
900 г соеви кълнове
30 готови кори за пролетни рулца
1 1/2 ч.л. сол
олио за пържене
В тенджера, запържете до кафяво каймата с чесъна и лука. Добавете водните кестени, соевите кълнове, солта, пипера и соевия сос; гответе за 2 минути. Отцедете и охладете добре. Смесете брашното и водата на гладка паста. За да направите пролетните рулца, сложете по 2 супени лъжици от пълнежа във всяка кора. Сгънете най-близкия до вас край на кората върху пълнежа; прегънете отляво и отдясно към центъра. Навийте на плътно руло към отворения край. Запечатайте с пастата. Сгорещете олио до 190С. Запържете пролетните рулца до златисто кафяво; отцедете.


ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ