Регистрация

Фетучини с пилешко в уреда за бавно готвене

Автор:
bogdanova
|
Дата:
25 May
|
Видяна:
839
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2 пилешки гърди, без кожа и кости

2 с.л. зехтин

1/4 ч зелен лук; нарязан

1 ч.л. чесън, счукан

1 консерва (410 г) домати, отцедени и нарязани

1 с.л. листа босилек

1 ч пълномаслена сметана

2 жълтъка

3/4 ч настърган пармезан

225 г фетучини

1 ч грах, замразен и размразен

1 1/2 ч гъби, нарязани на филийки

 

Начин на приготвяне:

Запържете месото в зехтин. Подредете в уреда за бавно готвене. Добавете зеления лук, чесъна, доматите и босилека. Покрийте и варете на слаб огън за 7 до 9 часа. Извадете пилешкото и се нарязва на парчета. Върнете в съда. Прибавете сметаната, жълтъка и пармезана. Покрийте и гответе на силен огън за около 30 мин., докато се сгъсти. Докато сосът се сгъсти, сварете фетучините според указанията на опаковката; отцедете. Добавете фетучините, граха и гъбите. Покрийте и гответе на силен огън за около 30 - 60 мин.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта