Регистрация

Туршия от зелен фасул и копър

Автор:
irina
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
2201
Оцени рецептата

900 г зелен боб, почистен

1 ч.л. лют червен пипер

4 скилидки чесън

4 глави копър

2 1/2 ч вода

2 1/2 ч оцет

1/4 ч сол

 

Сложете плътно фасула в 4 горещи буркана по дължина и оставете 0,5 см пространство отгоре. Към всеки буркан добавете 1/4 чаена лъжичка лют червен пипер, 1 глава копър и 1 скилидка чесън. Смесете останалите съставки и оставете да кипнат. Налейте горещия сос върху фасула, като оставите 0,5 см пространство. Сложете капачките и стерилизирайте. Оставете да престои най-малко 2 седмици.





Виж още от категория "Консервиране"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта