Регистрация

Тосканска селска супа

Автор:
marcheva
|
Дата:
26 Apr
|
Видяна:
915
Оцени рецептата

4 леко пикантни наденички, нарязани на филийки от по 1 см

1 стрък целина, нарязана на кубчета

3 средно големи тиквички, нарязани на тънки филийки

1 малка глава лук, нарязан

3 ч телешки бульон

1 консерва от 225 г доматен сос

2 с.л. прясно нарязан

босилек или 1/2 ч. л. сушен босилек

Сол и пипер (на вкус)

Настърган пармезан за гарнитура

 

Запържете наденичките в голям тиган. Отстранете излишната мазнина. Добавете целината, тиквичките и лука. Гответе 2 минути, като разбърквате. Сложете бульона, доматения сос и босилека в уреда за бавно готвене и се разбърква. Сгорещете на висока мощност за 30 мин. Добавете наденичките. Включете на слаба мощност и гответе 2-3 часа. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Изсипете в купички и гарнирайте с пармезан.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта