Регистрация

Тосканска полента

Автор:
irina
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
656
Оцени рецептата

Царевично брашно за качамак
3 с.л. зехтин

2 ч.л. розмарин, нарязан

2/3 ч орехи, препечени и нарязани

Сол и пипер

 

Затоплете зехтина на средно-слаб огън в малък тиган за пържене. Добавете розмарина и орехите и задушете за около 5 минути. Не позволявайте да покафенеят. Пригответе царевичното брашно за качамак, според указанията на опаковката, като около 10 минути, преди да бъде напълно сварен, поръсете сместа с орехи със сол и черен пипер и я добавете при качамака. Продължете да разбърквате и готвите, докато полента е готова да се поднесе. Сервирайте веднага или охладете, за да приготвите кростини.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта