Топка от три вида сирене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
225 г крема сирене, със стайна температура
4 ч настърган чедър, със стайна температура
2 с.л. мляко
2 с.л. настърган лук
2 с.л. сос Уорчестър
1/2 ч натрошено синьо сирене
3/4 ч.л. чесън на прах
1/4 ч нарязан магданоз
2 с.л. нарязани орехи
2 ч.л. черен пипер
В купата на миксер, смесете сиренето, лука, млякото и соса Уорчестър; разбийте с електрически миксер до пухкав крем. Разделете сместа на три равни части, около 1 чаша всяка. В едната порция разбийте синьото сирене; към втората порция добавете чесъна на прах. Оформете всяка част на топка; оставете в хладилника за 30 минути, докато леко се втвърди. Оваляйте топката със синьо сирене в магданоз. Оваляйте чесновата топка в нарязани орехи. Оваляйте третата топка в черен пипер. Оставете в хладилника за поне 1 час, докато се втвърдят. Поднесете с крекери.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ