Регистрация

Топка от три вида сирене

Автор:
Силвето
|
Дата:
18 Mar
|
Видяна:
580
Оцени рецептата

225 г крема сирене, със стайна температура

4 ч настърган чедър, със стайна температура

2 с.л. мляко

2 с.л. настърган лук

2 с.л. сос Уорчестър

1/2 ч натрошено синьо сирене

3/4 ч.л. чесън на прах

1/4 ч нарязан магданоз

2 с.л. нарязани орехи

2 ч.л. черен пипер

 

В купата на миксер, смесете сиренето, лука, млякото и соса Уорчестър; разбийте с електрически миксер до пухкав крем. Разделете сместа на три равни части, около 1 чаша всяка. В едната порция разбийте синьото сирене; към втората порция добавете чесъна на прах. Оформете всяка част на топка; оставете в хладилника за 30 минути, докато леко се втвърди. Оваляйте топката със синьо сирене в магданоз. Оваляйте чесновата топка в нарязани орехи. Оваляйте третата топка в черен пипер. Оставете в хладилника за поне 1 час, докато се втвърдят. Поднесете с крекери.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта