Регистрация

Топка от сирене в пастърма

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
28 Aug
|
Видяна:
1091
Оцени рецептата

225 г чедър, фино настърган

85 г крема сирене, меко

3 с.л. шери

1/4 ч зрели маслини, без костилка, едро нарязани

1/2 ч.л. сос Уорчестър

щипка лучена сол

щипка чеснова сол

щипка сушена целина със сол

1/2 ч едро нарязана пастърма

 

Няколко дни или ден преди сервиране, смесете в голяма купа с миксер на средна скорост сиренето, крема сиренето, шерито, зрелите маслини, соса Уорчестър, лучената сол, чесновата сол и целината. Оформете смес на топка, увийте във фолио, а след това се съхранява в хладилник, докато е необходимо. Около 30 минути преди сервиране, премахнете фолиото от сиренето. Отново оформете на топка, след което увийте в пастърмата, докато се покрие напълно.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта