Регистрация

Терияки сандвичи

Автор:
тодорова
|
Дата:
29 Apr
|
Видяна:
1032
Оцени рецептата

1 кг телешки стек

1/4 ч соев сос

1 с.л. кафява захар

1 ч.л. смлян джинджифил

1 скилидка чесън, счукан

4 ч.л. царевично нишесте

2 с.л. студена вода

8 малки франзели, срязани по средата

4 с.л. маргарин или масло; разтопено

 

В уреда за бавно готвене, смесете соевия сос, кафявата захар, джинджифила и чесъна.

Добавете месото. Покрийте и гответе на слаб огън за 7 - 9 часа (или на силен за 3 - 4 часа). Извадете месото с решетъчна лъжица. Изсипете соковете от съда в мерителна чака и отстранете мазнината. Измерете 1 1/2 чаши от соковете (добавете вода, ако е необходимо); поставете в тенджера. Смесете царевичното нишесте и 2 супени лъжици вода и ги добавете в тенджерата. Готви се до сгъстяване. Добавете месото. Гответе и бъркайте още 2 минути. Междувременно, намажете хляба леко с маргарин. Препечете под грила на фурната за 2-3 мин. Сложете месото върху долната половина на хляба и добавете зеленчуци по желание. Покрийте с горната половина и поднесете.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта