Регистрация

Телешко със зеленчуци в уреда за бавно готвене

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
06 Feb
|
Видяна:
1013
Оцени рецептата

Телешко месо

1 глава лук

Сол, пипер и подправки по избор

Картофи, моркови, ряпа или други зеленчуци по избор

 

Запържете месото от всички страни в малко олио. Сложете в уреда за бавно готвене. Добавете лука, нарязан на около 6-8 парчета. Добавете чесъна, подправки по избор и черен пипер. Покрийте с вода. Включете на висока мощност. Гответе 5-6 часа. Добавете картофите нарязани на четвъртинки и други зеленчуци по желание през последните 60-80 минути.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта